Afbeelding
Foto:

Vakkundig herstel

HENGELO - Een moment van onachtzaamheid; dat paaltje dook zomaar ineens op bij het inparkeren. En je kunt ook niet altijd voorkomen dat iemand je auto over het hoofd ziet in het verkeer... Schade is dan ook iets wat iedere automobilist wel eens mee zal maken. Wanneer je dit overkomt helpt Wennink Autoschade je snel en vakkundig weer op weg.

Wennink Autoschade is gevestigd aan de Granaatstraat 31 in Hengelo. Op het moment dat u onverhoopt een schade oploopt helpen zij u graag. U komt langs met de auto waarna onder het genot van een kopje koffie de schade wordt bekeken. Na het bepalen van het globale schadebedrag gaat het vakkundige team van Wennink Autoschade aan de slag om dit te verhelpen. Naast compleet schadeherstel bent u ook aan het goede adres voor motor- en bromfietsreparatie, schadetaxatie, APK lasstukwerk en cardesign.

Optisch tunen
Het optisch tunen maakt een auto helemaal af. Naast een aantrekkelijke kleur op de hele auto kunnen ook accenten van een auto gespoten worden zoals bumpers, grill en spiegels. Wennink kan ook geheel naar wens bijvoorbeeld spoilers plaatsen en het interieur onder handen nemen.

Veelzijdig
Wennink Autoschade is een veelzijdig bedrijf. Naast nieuwe auto's worden ook oldtimers opgeknapt. Zo kunnen zij het stralen en laswerk uitvoeren, waarna ze het voertuig weer kompleet strak maken en voorzien van een gewenste kleur. Ook industrieel spuitwerk en meubels spuiten behoort tot de specialiteiten. Wederom geheel naar wens, zodat uw product precies aansluit op uw wensen en visie. Zo zijn onder meer buitenunits van airconditioning, beplatingen, machineonderdelen en zelfs covers van mobiele telefoons al bespoten. Waar de massa-industrie tekort schiet staat Wennink voor u klaar.

Neem contact op
Wennink Autoschade neemt graag met u de diverse opties door. Bel hiervoor met 074-29 11 663 of kijk op: www.autoschadewennink.nl