Afbeelding
Foto:

Mitsubishi: laatste Outlanders PHEV met 15 procent bijtelling

In een grote, stoere SUV rijden vanaf slechts € 189,- netto bijtelling per maand? Het kan nog! Er zijn nog enkele exemplaren van de Mitsubishi Outlander PHEV met 15 procent bijtelling verkrijgbaar.

Voordat het voordelige tarief van 15 procent bijtelling afgeschaft werd, heeft Mitsubishi een flink aantal plug-in hybride Outlanders op kenteken gezet. Daardoor kunnen zakelijke rijders nu nog altijd zo'n Outlander PHEV leasen met slechts 15 procent bijtelling. Hierdoor kun je al vanaf € 189,- per maand netto bijtelling in deze grote, sterke SUV rijden. Dit tarief geldt nog enkele jaren, tot het eind van het leasecontract, voor de uitvoering Pure 2.0 DOHC MIVEC. Deze is voorzien van onder andere een lederen stuurwiel met bediening van audio, cruise control en Bluetooth. Ook heeft de auto een achteruitrijcamera, DAB+, dual-zone climate control en lichtmetalen wielen. Er zijn ook uitvoeringen met extra voorzieningen. De actie geldt zolang de voorraad strekt. De consumentenadviesprijs is inclusief btw, BPM, vermijdbare kosten rijklaar maken en de wettelijk verplichte bijdragen.
De afgebeelde illustratie kan afwijken van het hierboven beschreven model. Vraag Mitsubishi-dealer Bennie Wilmink Autobedrijven aan de Westerval in Enschede naar de volledige actievoorwaarden.