Afbeelding
Foto:

Meiden in actie voor EK

OLDENZAAL - Het gemeentelijke schoolvoetbaltoernooi van Oldenzaal staat dit jaar in het teken van het EK-vrouwenvoetbal. Nederland is gastheer voor dit toernooi wat gehouden zal worden van 6 juli tot en met 6 augustus.

De gemeente Oldenzaal mag één team afvaardigen om deel te nemen aan een provinciaal 4 tegen 4 jeugdtoernooi. Teams met meisjes in de leeftijd tot 11 jaar kunnen een ticket verdienen voor het toernooi. Tijdens een provinciale voorronde in Deventer op 21 juni wordt gestreden om een finaleplaats. Deze finale is dan op 8 juli in Enschede.

Gastheer
Van 6 juli t/m 6 augustus is Nederland gastheer voor het EK-vrouwenvoetbal. En daarom staat het gemeentelijke 4 tegen 4 schoolvoetbaltoernooi in het teken van het EK-vrouwenvoetbal en mag de gemeente Oldenzaal één team afvaardigen naar het provinciale jeugdtoernooi! Teams van meisjes in de leeftijd tot 11 jaar van het basisonderwijs, kunnen een ticket verdienen voor dit toernooi. Tijdens een provinciale voorronde op 21 juni in Deventer strijden de gemeentewinnaars om een plek in de finale op 8 juli in Enschede.

Toernooi
Op maandag 22 mei wordt het Oldenzaalse schoolvoetbaltoernooi voor de meiden gehouuden, tegelijk met de Vriendinnendag bij FC Berghuuizen. Deze is voor meiden van 5 tot en met 13 jaar en staat geheel in het teken van het EK voetbal. Hier worden onder meer leuke trainingen opgezet waarbij de meiden kans maken op leuke prijzen. Voor aanmelden of meer info graag even een mailtje naar: meisjesvoetbal-fcberghuizen@hotmail.nl In samenwerking met Sportservice Overijssel, de provincie, KNVB en FC Berghuizen wordt het EK-vrouwenvoetbal onder de aandacht gebracht.