Afbeelding
Foto:

Openhuis Fatih Moskee

OLDENZAAL - Op zaterdag 20 en zondag 21 mei van 10:00 tot 18:00 wil het bestuur van de Fatih Moskee iedereen uitnodigen voor deze gezellig braderie, ook wel KERMES genoemd.

U zult ontvangen worden zoals u dat altijd van ons al gewend bent: gastvrijheid, Turkse en oosterse lekkernijen, Henna-tattoo, rondleiding en info met betrekking tot het gebouw, Turkse-cultuur en de Islam. Er is voor iedereen wel iets waar ze van kunnen genieten. Het bestuur van de Fatih Moskee wil iedereen uitnodigen en oproepen om gebruik te maken van deze bijzondere gelegenheid. De braderie is een jaarlijkse traditie geworden. Een moment om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

Kom langs
Het bestuur is er immers van overtuigd dat ze een positieve draai kunnen geven aan alle negatieve berichtgeving over de Islam en de Turkse gemeenschap. De Turkse gemeenschap wil zich hier graag van zijn goede kant laten zien over de Islam. Kom en praat met het bestuur van de Moskee. Grijp deze kans! Het bestuur heet iedereen van harte welkom en hopen dat u samen met het bestuur en iedereen geniet van deze bijzondere en feestelijke dagen.