Afbeelding
Foto:

Ik ben Menno Both en start op 22 mei 2017 met een basiscursus iPad/iPhone of tablet/smartphone. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

Ik ben oprichter van een bedrijf dat gespecialiseerd is in social media (Enschede). Ik ontwikkel social media-strategieën voor bedrijven en wil dat de klanten succesvol zijn met social media, door dit verantwoord en menselijk in te zetten. Want social media verandert dagelijks ons leven. De digitale revolutie is niet te stoppen. De wereld wordt meer open en transparant. Samenwerken, communicatie, relaties, eigenlijk alles wordt beïnvloed door de komst van internet, apps en social media. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen over het gebruik van social media te informeren en vaardigheden bij te brengen.

Nieuwe media
Daarom zet ik mijn kennis over social media ook in bij de Volksuniversiteit. Elke dag komen er duizenden apps bij. Het gebruik van een iPad, iPhone of tablet is van essentieel belang om bij te blijven. Veel mensen halen nog niet het maximale uit de eigen iPad, iPhone of tablet.

Training
Om ervoor te zorgen dat je de belangrijkste apps goed kunt gebruiken, is deze training ontwikkeld. We gaan in op de werking van de apparaten en in op de werking van de belangrijkste apps.

Slimmer
In de rubriek Slimmer stellen wekelijks docenten van de Volksuniversiteit Hengelo zich voor. Zij organiseren uiteenlopende cursussen, van leuk tot leerzaam. Kijk voor meer informatie op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl