Afbeelding
Foto:

Battle of the Businessclubs bij Achilles '12

HENGELO - Voetbalvereniging Achilles '12 in Hengelo zal op vrijdag 12 mei de eerste 'Battle of the Businessclubs' houden.

De battle is een leuke activiteit voor vier businessclubs van regionale sportclubs. Naast de eigen businessclub van Achilles '12 doen ook de clubs van Twente Blue Caps/IJshockey, Sportclub Enschede en Quick '20 in Oldenzaal mee. In een sportief programma gaan de ondernemers met elkaar de strijd aan. De winnaar zal dan voor het eerst de wisselbeker van de Battle of the Businessclubs in ontvangst mogen nemen.

Netwerken
Het sportieve evenement geeft de ondernemers ook de mogelijkheid om elkaar zakelijk te leren kennen, zodat het aangename met het nuttige gecombineerd kan worden. De gezellige afterparty is hier het moment voor. Volgens Achilles '12 is er in de regio ook concreet behoefte aan dit soort vormen van kleinschalig netwerken. Na de sportieve happening wordt er een bijzondere barbecue gepresenteerd en is er een muzikaal optreden van MT entertainment. Er zal ook een cheque overhandigd worden van Euro 1.000,- aan het bestuur van de Stichting Joubert Syndroom. Deze zamelt geld in voor onderzoek naar deze ziekte. Het Joubert Syndroom is een aangeboren aandoening van het centrale zenuwstelsel met gevolg ontwikkelingsachterstand, verstandelijk beperking en motorische problemen. Voor dit goede doel wordt Euro 250,- per Businessclub gedoneerd, in totaal dus 1.000 euro. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Bruins, de stadionomroeper van FC Twente.