Afbeelding
Foto:

Ondernemers Hengelo gaan netwerken in ZZP café

HENGELO - Ondernemers in Hengelo kunnen op 15 mei weer deelnemen aan het ZZP Netwerkcafé.

Het is inmiddels de twaalfde editie van dit succesvolle evenement voor beginnend ondernemers. Juist in de prille fase van het ondernemerschap draagt netwerken in de brede zin bij aan het succes van het bedrijf. Zo kunnen zij kennis en ervaringen uitwisselen, maar ook concrete tips voor succesvolle verkoop of dienstverlening.

Sprekers
Naar goed gebruik zijn er ook altijd sprekers die de jonge ondernemers uitleg en advies geven over uiteenlopende aspecten. Na de opening door de Regionale Organisatie Zelfstandigen en het terugkeren de onderdeel 'pitchen' is Johan de Jong gastspreker. Hij is directeur van poppodium Metropool in Hengelo. Wat kunt u leren van een succesvol poppodium? De Jong geeft enkele inzichten.

Bloggen
Eén van de manieren waarmee zzp'ers kunnen werken aan branding en positionering is bloggen. Bloggen is een perfect middel om uw onderscheidende verhaal te vertellen. Hoe blogt u op een persoonlijke manier en welke onderwerpen passen bij uw bedrijf? Daar gaat Marleen Backhuijs van Backhuijs Communicatie tijdens haar powersessie op in. Een goede digitale aanwezigheid en interactie met de doelgroep zorgen voor grotere kans op succes. Met name bij het bereiken van een jongere doelgroep qua klant.

Netwerken
Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo, Small Business Hengelo, Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank Centraal Twente en Backhuijs Communicatie aanwezig waar zzp'ers terecht kunnen met hun vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 12 mei via dit formulierOpen pagina in nieuw venster, telefonisch 074 241 5100 of per mail b.bakker@rozgroep.nl. Of kijk voor meer informatie op www.rozgroep.nl