Afbeelding
Foto:

Open testdagen bij Autobedrijf Maathuis

HENGELO - Autobedrijf Maathuis in Hengelo nodigt u graag uit voor de open testdagen. Deze worden gehouden van zaterdag 22 tot en met maandag 24 april.

Autobedrijf Maathuis is gevestigd aan de Torenlaan 10 in Hengelo. Zij leveren Hyundai en Isuzu en zijn Profile Car & Tyreservice hiermee bieden ze service, onderhoud & banden voor alle merken in de moderne werkplaats.

Nieuwe D-Max
Tijdens de open testdagen kunt u onder meer kennismaken met de nieuwe Isuzu D-Max 1.9 die voldoet aan de strenge Euro 6 emissienorm. De D-Max is een honderd procent Japans werkpaard. Met een trekvermogen van 3.500 kilogram is vrijwel iedere klus te klaren. De D-Max is leverbaar in diverse uitvoeringen waaronder als automaat.

Garantie
Isuzu staat bekend als een betrouwbaar merk, waardoor het geen verrassing is dat ze ook in de garantie achter de D-Max staan. Bij aanschaf van de D-Max ontvangt u namelijk vijf jaar garantie en assistentie tot 200.000 kilometer.

Expert
Autobedrijf Maathuis nodigt u graag uit voor de testdagen om zelf kennis te maken met de D-Max. Kom langs voor een proefrit of een offerte op maat. De koffie staat klaar. Elke klus vraagt om een expert en Autobedrijf Maathuis is dé expert op het gebied van pick-ups. De showroom is gevestigd aan de Torenlaan 10 in Hengel. Bel met 074-2422667 of kijk op www.automaathuis.nl