Afbeelding
Foto:

Start verkoop woningen Balderijck

OLDENZAAL - Deze vrijdag wordt in Oldenzaal het startschot gegeven voor de verkoop van woningen in 't Balderijck in Oldenzaal. Dit is een deelproject van het bouwplan Stakenbeek.

Hier worden tien eengezinswoningen gerealiseerd door Janssen De Jong Projectbouw, in samenwerking met Segerink Aannemersbedrijf. Dit worden nieuwe, eigentijdse woningen met een knipoog naar de vroegere textielindustrie. Vooral ook met veel comfort in combinatie met een lage energierekening. De woningen in 't Balderijck kenmerken zich door ruimte, zowel binnen als buiten. De luxe afwerking, de fijne lichtinval en de uitzonderlijke hoeveelheid opties maken het project helemaal af. Ook de ligging is bijzonder: precies tussen de gezellige binnenstad en de prachtige natuurgebieden in. Genieten van het beste van twee werelden!

Verkoop
De start van de verkoop is van 16.30 tot 18.30 uur bij de 'overburen' van het nieuwbouwproject: QuaKoken (Enschedesestraat 2-J). KockvanBenthem Makelaars, een hypotheekadviseur, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Aannemersbedrijf Segerink zijn aanwezig om geïnteresseerden een duidelijk en compleet beeld te geven van de woningen. Daarnaast zijn de Energie Coaches uit Oldenzaal aanwezig. Zij geven advies over het bewust omgaan met energie. Over het gebruik van huishoudelijke apparatuur, verwarming en water bijvoorbeeld. Voor meer informatie over 't Balderijck kijkt u op www.kvbm.nl