Afbeelding
Foto:

Goed advies voor nieuwe zakelijke Opel

ALMELO / HENGELO - De vraag naar bedrijfsbussen neemt weer toe en menig bedrijf heeft ook meer vertegenwoordigers op de weg.

Wie op zoek is naar een aanvulling op het bedrijfswagenpark moet zeker eens praten met Desirée Kamp van Opeldealer Kamp Twente. Opel heeft een geliefd trio bedrijfswagens, van de compacte Combo en veelzijdige Vivaro tot aan de grotere Movano. Naar wens samengesteld, compleet met inrichting. Naast een bezoek aan de showroom is accountmanager Desirée Kamp ook vaak op pad om bij de ondernemer zelf een offerte op maat te maken. "Op dit moment lopen acties met een gratis inrichting of ombouw ter waarde van 1.500 euro en 5 jaar financiering tegen 0 procent rente. Dit biedt een blijvende zekerheid over de kosten."

Business+
Voor de zakelijke rijder zijn er ook Business+ uitvoeringen verkrijgbaar van de Zafira, Astra, Corsa en Mokka en vanaf juni ook de Insignia. Uitgerust met een navigatiesysteem, parkeersensoren, climate control en meer, afhankelijk van het specifieke model. "Dankzij een laag verbruik en uitstoot is de bijtelling op veel modellen laag.", zo legt Kamp uit.

Nieuwe modellen
Binnenkort arriveren ook diverse nieuwe modellen waaronder de Crossland X. Kamp Twente heeft twee vestigingen; aan de Höltersweg 49 in Hengelo en de Weezebeeksingel 4 in Almelo. Kijk ook op: www.kamptwente.nl Op Tweede Paasdag zijn zij ook geopend van 11.00-17.00 uur.