Afbeelding
Foto:

Auto Bleeker Oldenzaal Tweede Paasdag geopend

OLDENZAAL - Auto Bleeker Oldenzaal is ook op Tweede Paasdag geopend. Kom langs met het hele gezin om eens een kijkje te nemen in de moderne showroom met een ruim aanbod aan occasions. Ook voor een offerte van een nieuwe auto van welk merk dan ook bent u hier aan het juiste adres.

Auto Bleeker is gevestigd aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal. Op Tweede Paasdag bent u van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Voor de kinderen is onder meer een springkussen aanwezig, zij kunnen eieren schilderen én krijgen een klein cadeautje mee. Kortom, een zeer gezellige middag voor het hele gezin. Uiteraard profiteert u tijdens de paasshow weer van leuk voordeel. Zo krijgt u 1 jaar gratis BOVAG-garantie bij aankoop van een occasion boven de 4.500 euro.

Nieuwe modellen
Bij aanschaf van een nieuwe auto profiteert u eveneens van diverse voordelen. Zo levert Auto Bleeker Oldenzaal u de mogelijkheid om bij een nieuw gekochte auto vijf jaar garantie te bieden. In de moderne werkplaats krijgt uw auto gedurende deze periode onderhoud. Wanneer nodig zijn er opties voor vervangend vervoer of de haal- en brengservice. Bij een onderhoudsbeurt is een APK keuring gratis.

Kom langs
Auto Bleeker Oldenzaal is op Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Zij zijn te vinden aan de Hamburgstraat 28 in Enschede. Bel voor meer informatie met 088 – 7307500 of kijk op: www.bleekergroep.nl/oldenzaal/