Afbeelding
Foto:

Auto Bleeker Oldenzaal vertrouwd adres voor Opel

OLDENZAAL - Auto Bleeker in Oldenzaal is al sinds 1933 dealer van het befaamde merk Opel geweest. Nu zijn zij uw specialist in Opel.

Het team van auto Bleeker helpt graag met advies en service. De klantenservice helpt u onder meer herinneren aan het periodiek onderhoud, uitvoeren van de APK en de controle aan het einde van de garantieperiode.

Auto Bleeker Oldenzaal is uw specialist in het onderhoud van Opel maar ook voor andere merken bent u aan het juiste adres. Als u het onderhoud van deze en andere automerken hier uit laat voeren, blijft uw fabrieksgarantie behouden. Hier staat Bleeker voor, uiteraard tegen de scherpste tarieven.
Service staat centraal bij Bleeker, ook de Opel Assistance pechhulp blijven wij voor u regelen, maar dan ook voor alle andere merken. Al onze huidige klanten met 5 jaar Bleeker garantie kunnen met hun Opel terecht bij onze vestiging in Oldenzaal. Deze 5 jaar Bleeker garantie bieden wij nu ook aan op alle andere nieuwe auto's.

Als u een occasion koopt bij auto Bleeker Oldenzaal bieden we u de mogelijkheid voor 2 jaar garantie. Zo kunt u onbezorgd met extra zekerheid de weg op. Informeer naar de specifieke voorwaarden. Autobedrijf Bleeker introduceert ook een nieuwe formule. Via Bosch Car Service kunnen zij u ieder model auto nieuw of gebruikt aanbieden.

Kijk voor meer informatie op www.bleekergroep.nl/oldenzaal, bel met 088 – 7307500 of kom langs aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal.