Afbeelding
Foto:

Heropening Profile Weijenborg in Borne

BORNE - Profile Weijenborg heropent haar winkel in Borne. Het bedrijf onderging de afgelopen tijd een verbouwing en uitbreiding.

Eigenaar Martin Weijenborg en zijn team zijn terecht trots op de nieuwe winkel. Dankzij een doorbraak is de winkel een stuk groter geworden dan voorheen; ruim 65 meter diep met een groot assortiment aan fietsen en accessoires. De winkel is sinds 1984 gevestigd in Borne aan de Deldensestraat 56. Daarvoor had zijn vader een fietsenzaak in Delden; Martin is hiermee dan ook al de derde generatie Weijenborg die actief is in de fietsbranche. Deze dertig jaar ervaring vertaalt zich dan ook in vakmanschap en service.

Nieuwe werkplaats
In de compleet nieuwe werkplaats krijgt ook de geavanceerde elektrische fiets het nodige onderhoud. Uw kostbare tweewieler is dan ook in vertrouwde handen en snel weer klaar. Periodiek onderhoud is van groot belang voor optimaal fietsplezier. Ook hier levert Profile Weijenborg een extra stuk service. Wie zijn elektrische fiets aanbiedt voor een servicebeurt krijgt de beschikking over een elektrische leenfiets. Zo kunt u ook tijdens de service gewoon doorfietsen; zeker voor de forens een fijne garantie.

Korting op lentebeurt
Wie nu een lentebeurt uit laat voeren profiteert van een mooie kortingsactie; u krijgt 15 procent korting op het arbeidsloon en onderdelen. Daarnaast zijn er uiteraard diverse andere aanbiedingen op fietsen en accessoires. Het loont dus zeker om even langs te komen.

Breed assortiment
Profile Weijenborg heeft dankzij de ruimere winkel een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte fietsen van vele merken en types. Zo zijn ze dealer van onder meer Gazelle, Sparta, Batavus en Sensa. Of u nu op zoek bent naar een kinderfiets, sportieve mountainbike, transportfiets of een elektrische fiets, het team van Profile Weijenborg kan u vele opties tonen.

Kom langs!
Profile Weijenborg is gevestigd aan de Deldensestraat 56 in Borne. Kijk ook op: www.profileweijenborg.nl

Paul, Daan en Martin