Afbeelding
Foto:

McGregor Shop Hengelo geopend

HENGELO - De kop is eraf, de winter voorbij en het voorjaar lonkt. Een nieuwe start en dat is het voor nieuwe eigenaar Jan Marc ter Steege en zijn Team.

Het is nu echt van ons zelf zegt hij en dat voelt super goed. Trots dat we dit voor elkaar hebben weten te krijgen in Hengelo. Een fijne winkelstad met vooral goed winkelpubliek. De shop is onder handen genomen op diverse punten. De etalages zijn nieuw ingericht met als thema "Blooming in New York", als verwijzing naar de oorsprong van het merk McGregor in 1921.

Huiselijk
Ook het meubilair heeft een verfijning ondergaan. Huiselijker door de fraaie nieuwe houten tafels. Beleving en persoonlijke aandacht, dat is waar het om draait in de nieuwe McGregor Shop. Het welkom gevoel moet kloppen voor de klanten. Hoe we dat doen zegt Nicole Nak? Klanten net zo behandelen als we zelf in een winkel behandeld willen worden en dan af en toe net dat stukje extra onverwachte service bieden. "Het cadeautje" zodat winkelen leuk wordt, noemt Els Gorkink het. En wat McGregor te bieden heeft is veel. Deze Shop heeft namelijk de grootste McGregor-collectie Dames en Heren van heel noord en oost Nederland. Zaterdag 25 maart is de feestelijke opening van de winkel. Van 12.00 tot 17.00 uur met een randprogramma met onder meer pannenkoekenstand, drive-inn en een shanty-koor. Zondag is de winkel open van 12.00 tot 17.00 uur, met een foodtruck van hotel-restaurant 't Lansink en muziek van de Swing Masters.

Acties
Verder is er voor elke betalende klant een voucher van de Frites Boutique.
Klanten die minimaal 350 euro besteden krijgen een leren McGregor laptoptas cadeau . (niet geldig in combinatie met andere acties). Kijk ook op www.mcgregor.nl. U bent van harte welkom tijdens het openingsweekend van McGregor Shop Hengelo aan de Nieuwstraat 47 !