Afbeelding
Foto:

Voorverkoop parkeerpas Hulsbeek

OLDENZAAL - Recreatiegebied het Hulsbeek is gestart met een speciale actie om de omstreden parkeerpassen tegen een gunstig tarief te verkopen.

De Twentse recreatieparken voerden de parkeerpassen ongeveer anderhalf jaar geleden in. Waar men tot mei vorig jaar nog gratis kon parkeren op het Hulsbeek in Oldenzaal, Rutbeek in Enschede en Lageveld in Wierden is er nu een parkeerpas nodig. De parken zijn tegenwoordig in handen van de Regio Twente, waardoor financiering minder is geworden. De parkeerkosten dragen dan ook direct bij aan het onderhoud van de parken, maar populair zijn ze niet.

Parkeerpas
Van mei tot en met met augustus betalen bezoekers 5 euro per dag voor het parkeren, daarbuiten 2 euro. Voor vaste bezoekers is een parkeepas gunstiger. Deze is via www.hethulsbeek.nl tot en met 30 april te koop voor een gunstig tarief. Eigenaren van normale voertuigen betalen dan 25 euro voor een jaar parkeren, tegenover 40 euro normaal. Voor lange voertuigen is de aanbiedingsprijs 35 tegenover 50 euro. De pas is dan geldig tot en met 30 april 2018 en op alle drie parken van de Regio Twente