Afbeelding
Foto:

Ik ben Robin Heuten en geef vanaf 28 maart de cursus Budgetteren en vanaf 13 april de workshop Life planning. Naast docent bij de Volksuniversiteit in Hengelo heb ik een eigen bedrijf in Haaksbergen.

Links, rechts, voor en achter je. Alles verandert, overal. Hoe ga je daarmee om? Hoe pas je je leven hierop aan? En niet onbelangrijk: wat betekent dat voor jouw (financiële) situatie? Ik inspireer je graag om hier op een bijzondere manier over na te denken. Want: hoe bijzonder ben jij? Als geregistreerd financial life planner ben ik opgeleid om jou te motiveren het beste uit je leven te halen. Ik nodig jou uit om te ontdekken hoe jouw ideale leven eruit zou kunnen zien.

Jarenlange ervaring in de financiële wereld heeft mij heel veel inzichten gegeven. Inzichten die ik nu met plezier via trainingen en workshops deel met anderen. Veel belangrijke (levens)beslissingen worden genomen op basis van geld. En niet op basis van levenswensen.

We zijn ons er vaak niet bewust van, maar geld beïnvloedt ons dagelijks leven enorm. Ik heb gezien dat wanneer geld leidend is in een leven, de passie en het geluksgevoel vaak verdwijnt. Daarom help ik mensen met een stappenplan bij het ontdekken van wat er nu daadwerkelijk toe doet.

Om de verleiding van geld te weerstaan laat ik jou anders kijken naar geld. Door de "psychologie van geld" te kennen ga je andere financiële keuzes maken. Keuzes die passen bij jouw leven.

Robin Heuten

www.volksuniversiteit-hengelo.nl