Afbeelding
Foto:

Praat mee over openbare ruimte Vijfhoek

De gemeente Oldenzaal nodigt inwoners uit om mee te praten over het ontwerp van de openbare ruimte rondom winkelcentrum In den Vijfhoek. Op woensdag 8 maart wordt een inloopbijeenkomst gehouden waar u mee kunt praten.

Het winkelcentrum krijgt dit jaar een ingrijpende renovatie om dit te moderniseren en deels compacter te maken. Hierbij zal onder meer één van de ingangen van het winkelcentrum afgesloten worden. Daarnaast verdwijnt een deel van het parkeerdak en de woningen erboven krijgen een renovatie van woningcorporatie WBO Wonen.
De gemeente gaf ontwerpbureau OKRA opdracht om een ontwerp te maken voor de openbare ruimte rondom het winkelcentrum. Om dit nog preciezer in te kunnen vullen wil de gemeente van direct betrokkenen horen welke wensen zij precies hebben. Dit moet onder meer groener worden, een concrete wens van de gemeenteraad.

Bijeenkomst
De bijeenkomst wordt komende woensdag 8 maart gehouden vanaf 19.30 uur in de hal van het Oldenzaalse stadhuis. Oldenzalers die zich willen verdiepen in de plannen kunnen kijken op www.oldenzaal.nl/indenvijfhoek