Ingrid's Keuken in Hengelo
Ingrid's Keuken in Hengelo Foto: Steef Alblas

Goed en lekker eten aan huis van Ingrid's Keuken

Gewoon goed en lekker eten. Dat is voor de medewerkers van Ingrid's Keuken in Hengelo heel gewoon. Zij leveren maaltijden aan huis voor een brede doelgroep.

Zeven jaar geleden begon Ingrid zich af te vragen waarom zoveel kant-en-klaar-maaltijden niet echt lekker zijn. Het antwoord is simpel; te zout, chemische toevoegingen en de goedkope ingrediënten maken dat deze maaltijden niet zo geweldig zijn. Dat moest veel beter kunnen. Aan de slag dus. Allerlei spullen van de groothandels laten komen en proeven. Niet altijd een leuke opgave voor Ingrid. Gehaktballen met een zure smaak, aardappelen hard als steen en meer tegenvallers. Veel van dit testvoedsel verdween gelijk in de otto. Het antwoord bleek te zitten in de basis: terug naar alles handmatig maken van kwalitatief goede ingrediënten.

Bereiding
En dan de bereiding. Potten, pannen, braadsledes. Gewoon ouderwets koken, bakken en braden. Een even simpele als doeltreffende aanpak. Het resultaat zijn eerlijke en lekkere maaltijden met wekelijks wel iets nieuws op de menukaart. De eters thuis kunnen natuurlijk ook geheel naar wens kiezen hoe hun maaltijd samengesteld zal worden. De persoonlijke benadering die je lang niet overal ervaart.

Bezorgen
Ook de bezorging van de maaltijden is onder de loep genomen. Warm aanleveren is geen optie; deze arriveren vaak lauw. Koud aanleveren heeft duidelijke voordelen. Zoals de vrijheid om te bepalen wanneer je op de dag warm wil eten. Na zeven jaar leverde deze insteek een groot en tevreden klantenbestand op en een gloednieuwe keuken van bijna honderd vierkante meter. 'Gewoon… goed en lekker eten' is de slogan van Ingrid's Keuken. En dat is precies wat er gebeurt. Ouderwetse stamppotten, soepen, aardappelen met groente en vlees. De traditionele Hollandse pot. Maar ook Italiaanse, Indische en Chinese gerechten. En het assortiment wordt steeds verder uitgebreid.

Meer informatie
Het menu van Ingrid's Keuken is iedere week anders. Kijk hiervoor op www.ingrids-keuken.nl of bel met Ingrid zelf, via 074-277 81 88