Paul Smeulders
Paul Smeulders Foto:

Ontmoet kandidaat-Kamerlid Paul Smeulders

De Tweede Kamerverkiezingen komen er weer aan! Hoewel de verkiezingen nog niet echt leven bij menig Twentenaar, zijn de politieke partijen al bezig met een charme-offensief. Zo bezoekt kandidaat-Kamerlid Paul Smeulders op vrijdag 10 februari de Boeskoolstad.

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen organiseert GroenLinks Oldenzaal op vrijdag 10 februari een ontmoeting met GroenLinks kandidaat Paul Smeulders. Hij staat op de dertiende plaats van deze kandidatenlijst. Smeulders is jong in vergelijking met andere politici: met 29 jaar heeft hij niet direct de aanblik van een politiek veteraan.

Wethouder

Toch is Smeulders niet geheel onbekend met de politiek. Zo is hij sinds 2014 wethouder Financiën, Duurzaamheid en Grondzaken in Helmond. Tien jaar geleden begon daar ook zijn politieke carrière als burgerraadslid. Later werd hij fractievoorzitter in de Brabantse Staten.
Naast zijn werk als wethouder zet Paul zich bij Natuurmonumenten in voor de natuur in Nederland. Dit is met name voor Noordoost-Twente een belangrijk thema.

Laat van u horen

Hoewel Smeulders dus niet direct Twentse banden heeft, denkt GroenLinks toch dat het bezoek interessant kan zijn.
Tweede Kamerleden komen immers niet vaak naar deze hoek van het land. Het is dan voor geïnteresseerden ook een mooie gelegenheid om hun mening te delen over actuele ontwikkelingen. Hij gaat graag in gesprek met inwoners van Noord-Oost Twente over de standpunten en ambities van GroenLinks. Er is volop ruimte voor vragen en discussie.

Aanmelden

De ontmoeting is op vrijdag 10 februari bij de Stadbrouwerij de Bombazijn, Monnikstraat 9 Oldenzaal, start om 19.30 uur. Aanmelden via groenlinksoldenzaal@hotmail.com. Kijk voor meer informatie op www.oldenzaal.groenlinks.nl