Nieuwe invulling voor leegstaand pand
Nieuwe invulling voor leegstaand pand Foto:

Stadsnoabers open aan Grootestraat

De nieuwe locatie van de Oldenzaalse Stadsnoabers is deze week in gebruik genomen. Meerdere organisaties onder één dak: een schot in de roos?

Het voormalig leegstaande pand aan de Grootestraat 35 heeft weer een nieuwe invulling gekregen. Diverse Oldenzaalse organisaties houden hier vanaf nu een gezamenlijk kantoor. Zo is dit ook de nieuwe plek van de VVV Oldenzaal, die verhuist is van de tijdelijke locatie in winkelcentrum In den Vijfhoek. Hoewel de eerdere plek bij de boekhandel best populair was bij bezoekers, verwacht de VVV toch een toegevoegde waarde van de nieuwe locatie. Deze ligt nu eenmaal meer in het zicht.
Naast de VVV is ook cultuurmakelaar Quinta Clason hier gevestigd, de accountmanager binnenstad en vertegenwoordigers van onder meer WBO Wonen, gemeente en andere organisaties. Deze locatie moet uiting geven aan een nieuw concept voor het Oldenzaalse centrum. De binnenstad is niet alleen meer een plek om te winkelen, maar juist ook als werkgebied en ontmoetingsplek voor vele organisaties. Later deze maand wordt nog een officiële opening van de nieuwe locatie gehouden.