Vrijwilligers helpen bij thuisadministratie
Vrijwilligers helpen bij thuisadministratie Foto: Petra Koenderink

Eerste vrijwilligersbeurs in Borne

Het Bureau Vrijwilligerswerk Borne organiseert op vrijdagmiddag 10 maart de eerste editie van de Bornse Vrijwilligersbeurs in het Twickel College.

Lokale vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers kunnen zich hier presenteren, elkaar ontmoeten en vacatures uitwisselen. De beurs is ingericht met statafels, zodat een dynamisch geheel ontstaat. Door deze informele laagdrempelige opzet kunnen deelnemende organisaties en bezoekers makkelijk contact met elkaar maken.
Er zijn statafels beschikbaar voor veertig vrijwilligersorganisaties. Er worden ruim tweehonderd bezoekers verwacht die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk of meer informatie over vrijwilligerswerk willen. Leerlingen van het Twickel College hopen bij de vrijwilligersorganisaties een maatschappelijke stage te vinden.
De VrijwilligersBeurs Borne is een initiatief van Bureau Vrijwilligerswerk Borne, Twickel College Borne, Wijkcomité Wensink-Zuid, AZC Azelo en Borne Sport in samenwerking met Aveleijn, Kulturhus, Gemeente Borne en diverse sponsoren.

Beurs is divers

Neem bij vragen contact op met Henriëtte van den Kieboom van Bureau Vrijwilligerswerk Borne, tel. 074- 26 57 211 of e-mail bvb@kulturhusborne.nl. Om zeker te zijn van een plek kunt u zich alvast aanmelden via een aanmeldformulier op de site van Bureau Vrijwilligerswerk Borne op www.vrijwilligerswerkborne.nl