Afbeelding
Foto: Steef Alblas

1000ste bezoeker
voor Repair Café

Marcel Korf is afgelopen zaterdag in wijkcentrum 'de Tempel' door de organisatie van het Repair Café als 1000ste bezoeker met bloemen in het zonnetje gezet. Deze mijlpaal heeft het Hengelose Repair Café in dik twee jaar na opening gehaald.

Samen met twee vrijwilligers van het Repair Café heeft Marcel zich geworpen op de reparatie van zijn cassettedeck. Uiteindelijk bleek een versleten tandwiel de oorzaak van het niet werken van het apparaat. Als het lukt om het bewuste onderdeel te krijgen, kopen of maken, kan Marcel, na een bezoek van het volgende Repair Café bij het techniekmuseum HEIM, weer genieten van zijn favoriete oude cassettebandjes.

Iedere maand weer repareren vrijwilligers in wijkcentrum de Tempel of in het techniekmuseum HEIM samen met bezoekers allerlei spullen, die daardoor een verlengd leven krijgen. Dat is goed voor het milieu, goed voor de knip van de inbrengers en goed voor de vrijwilligers. Wil je meer weten of meedoen, kijk dan even op www.repaircafehengelo.nl, www.detempel-hengelo.nl of op www.techniekmuseumheim.nl.

Afbeelding