Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Inschrijving Open Podium Twente gestart

Heb jij talent voor theater en wil je kans maken op € 2.500,-? In 2017 vindt alweer de veertiende editie van het Rabotheater Open Podium Twente plaats, waarbij zowel aanstormend talent als gevestigd talent de kans krijgt zich waar te maken op een professioneel podium. De inschrijving voor de voorrondes is inmiddels gestart.

De talentenjacht staat open voor alle leeftijden in alle theatergenres: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Deelnemers dienen in Overijssel te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel. Zowel groepen als individuele deelnemers zijn van harte welkom. De voorrondes vinden plaats op zaterdag 4 maart. De halve finales zijn op zaterdag 8 april en zondag 9 april. De finale is op zaterdag 20 mei 2017.

Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de winnaars aan. De prijzen voor de winnaars zijn beschikbaar gesteld door Businessclub Podion. De winnaar van de eerste prijs ontvangt € 2.500,- en verder zijn er geldbedragen gekoppeld aan de tweede prijs (€ 1.000,-), derde prijs (€ 500,-) en Jong Talent Prijs (€ 750,-). Daarnaast bepaalt het publiek wie de Publieksprijsbeker wint.

Inschrijven voor het Rabotheater Open Podium Twente is gratis. Een eventuele voorselectie van deelnemers, alsmede de indeling van het programma, is voorbehouden aan het Rabotheater. Het inschrijfformulier en meer informatie is te vinden op www.rabotheater.nl. Inschrijven kan tot uiterlijk 22 februari 2017.

Afbeelding