Afbeelding
Foto: Steef Alblas

AvaTarZ verkozen tot het
leukste uitje van Overijssel

AvaTarZ Nature Park, gelegen in Deurningen, is vorige week gekozen tot 'Leukste uitje van Overijssel'. In de Jaarbeurs in Utrecht namen Dustin Pepers en Michel Dijksma namens AvaTarZ de publieksprijs en bijbehorende trofee in ontvangst van ANWB-directeur Frits van Bruggen.

Na de titel 'Beste klimpark van Nederland' in 2014 is dit een nieuwe bekroning. Directeur Wim Doedens van AvaTarZ was dan ook superblij met de erkenning. En enorm trots natuurlijk op 'zijn' team. 'Wij vragen maximale betrokkenheid van ons team, zodat onze gasten een onvergetelijke ervaring beleven. Het is dan geweldig dat onze gasten dat vervolgens waarderen door op de site van de ANWB op ons te stemmen. Het stemmen was dit jaar complexer gemaakt. Je moest zeker drie stappen doorlopen, waarna je pas na een ontvangstmail kon stemmen. Binnen dat kader zijn we helemaal dankbaar dat veel van onze fans en ambassadeurs deze moeite hebben genomen. Ook al omdat we in de wintermaanden, de tijd van stemmen, gesloten zijn.'

Het klimpark AvaTarZ is gestart in 2011 met het doel om haar gasten een stoere en onvergetelijke ervaring te laten beleven in de natuur. In het klimpark zijn hiertoe tussen de enorme Douglas Sparren meer dan 120 uitdagingen gecreƫerd voor jong en oud. Met jaarlijks 25.000 gasten en het winnen van deze fraaie prijzen lijkt de eerste missie geslaagd. Op zaterdag 18 maart begint AvaTarZ met het nieuwe seizoen. Naast het klimpark, de discgolfbaan en de sportactiviteiten zal AvaTarZ een AvaTarZ-Game presenteren met uitdagingen die doen denken aan de Robinson-expedities.

Andere regionale genomineerden in de categorie waren onder andere de Waarbeek, het Heim en kinderboerderij Dondertheim. In de landelijke categorie 'Leukste uitjes van heel Nederland' is de Efteling als winnaar gekozen.