Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Primeur op bruidsinspiratiebeurs:
een taarttopper van jezelf in 3D

Op zondag 22 januari zijn alle aanstaande bruidsparen van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom tijdens de bruidsinspiratiebeurs bij de Weijenborg in Delden. Een absolute primeur op deze beurs is de bruidstaarttopper van jezelf in 3D print. Hoe leuk is het om niet het klassieke bruidspaartje op je bruidstaart te hebben, maar een mini uitvoering van jullie zelf?

Op de bruidsinspiratie beurs staat een 3D fotobooth. Hier wordt jouw gezicht van oor tot oor gefotografeerd door negen hightech camera's. Het is net een fotokiosk en er wordt van je gezicht een totale dieptefoto gemaakt. Alle bezoekers van de bruidsinspiratiebeurs krijgen hun unieke foto gratis mee. Wil je graag een stapje verder gaan en ook een Mini-Me van jezelf hebben, dan bepaal je zelf hoe jouw beeldje er verder uit komt te zien. Je gezicht verschijnt op een computerscherm en je kiest je outfit, kapsel en accessoires uit voor jouw Mini-Me. Er zijn maar liefst 250 verschillende mogelijkheden. Op het voetje van je eigen poppetje komt je naam of een andere tekst naar keuze.

Naast deze primeur zijn er vele standhouders die wat unieks te bieden hebben. De bruidsinspiratiebeurs is geen standaard beurs, maar juist voor die bruidsparen die een persoonlijk tintje aan hun mooiste dag willen geven. Bijvoorbeeld je trouwringen laten maken door een goudsmid die het goud van jouw voorvaderen omsmelt en gebruikt in het ontwerp. Naar wens met een stukje stof van jouw trouwjurk hierin verwerkt. Een beauty specialist die jou voor één dag een echte prinses laat voelen en een specialist in Italiaanse maatkostuums die de prachtigste merken voert. Laat je inspireren tijdens de drie bruidsmodeshows en pink een traantje weg tijdens de proefhuwelijken door de ambtenaren van de gemeente Hof van Twente. De notaris vertelt je graag over de zaken die belangrijk zijn voordat je in het huwelijk treedt.

Wil je kans maken op het trouwenpretpakket ter waarde van € 1500,-? Geef je dan op via de Facebook-pagina van de Weijenborg. Ook als je niet wint, ontvang je in ieder geval een leuke goodie bag. Er geldt een vrije entree voor de vierde bruidsinspiratiebeurs bij de Weijenborg (Spoorstraat 16, Delden).