Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Joris Linssen & Caramba en
Pieter Derks in De Bond

Op vrijdag 13 januari staat Joris Linssen & Caramba in Stadstheater De Bond met de voorstelling Serenade. De voorstelling begint om 20.15 uur.

In de vijfde voorstelling van de Nederlandstalige band met Mexicaanse peper draait het om de lofzang. Serenade is geïnspireerd op het Mexicaanse gebruik een orkestje in te huren om je geliefde het hof te maken of je overleden helden te eren. Op Allerzielen (Día de los muertos, Mexicaanse dodendag) maakte de groep een rondreis langs belangrijke plekken van overleden Nederlandse artiesten om ze te eren met een lied. En in de zomer stonden de amigo's onder menig balkon een liefdeslied te zingen. Joris Linssen en zijn vrienden smeden deze verhalen en liedjes aaneen tot een hartverscheurende en hilarische voorstelling. Een ode aan het leven, de liefde en de muziek. Ook deze tournee brengt Caramba percussioniste / zangeres Djem van Dijk mee! De entree bedraagt :€ 20,- en is inclusief een drankje. Meer info: www.jorislinssen.nl.

Op zaterdag 14 januari (aanvang: 20.15 uur) komt Pieter Derks naar Stadstheater De Bond met de try-out van zijn voorstelling Spot. In zijn splinternieuwe voorstelling keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws – met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Lichtvoetig, scherp en in een roemrucht tempo dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel houdt. Hij heeft zich voor deze voorstelling maar één ding voorgenomen: alles dat zichzelf serieus neemt, moet bespot. Zodat we een hele avond opgelucht kunnen lachen om de wereld, het nieuws, en nog belangrijker: onszelf. Uitzonderlijk en bewonderenswaardig cabaret. De entreeprijs bedraagt € 22,50 (inclusief drankje). Meer informatie: www.pieterderks.nl.