Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Muziekcafé voor hele
gezin bij Weijenborg

Begin 2017 swingend en bezoek het muziekcafé met het hele gezin op zondag 15 januari vanaf 14:00 uur. De entree is gratis en de sfeer is geweldig. Een goed moment om iedereen een fantastisch 2017 te wensen.

Er zal op deze middag live muziek uit de sixties en seventies klinken. Er wordt opgetreden door de band 'Update 7', een samengaan van twee bekende bands: de Freddy Willemsband en Easy Music. De zeven leden hebben een rijk muzikaal verleden en daardoor een enorm repertoire. De meerstemmige samenzang staat hoog in het vaandel met een perfecte uitvoering van onder anderen The Eagles, Bee Gees, Cats, The Hollies, Buffoons en vele anderen uit de Sixties en Seventies.

Bij velen is 'Update 7' reeds bekend door onder andere de muzikale wandeling en eerdere optredens in de Weijenborg. De band bestaat uit Freddy (zang, gitaar), Wim (zang, drums), Arnold (zang, toetsen, gitaar), Joop (zang, bas), Olivier (zang, gitaar), Jos (zang, toetsen) en Martijn (zang, gitaar). Een optreden meemaken is een feest van herkenning, waarbij stilzitten bijna niet mogelijk is. Kom langs en geniet zondag 15 januari mee in de Weijenborg aan de Spoorstraat 16 in Delden. De entree is gratis.