Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Ervaar de Skoda Kodiaq
in 2017 bij Göritzlehner

Skoda komt met de ruimste SUV in zijn klasse. In maart 2017 zal deze in de showroom staan van Skoda-dealer Göritzlehner in Hengelo.

Skoda staat al langer bekend om de ruime en degelijke modellen tegen aantrekkelijke prijzen. Nu komt Skoda met een eerste SUV van het merk. De rode lijn in de auto vertaalt zich naar functioneel en praktisch. De Kodiaq heeft een robuust uiterlijk gekregen en wordt geleverd met drie benzine- (125 tot 180 pk) en twee dieselmotoren (150 en 190 pk). Daarnaast is er optioneel voor de kleinere motoren een 4×4 systeem en een DSG, wat standaard is voor de grootste 2 liter TSI en TDI uitvoering. De nieuwe 7-traps DSG is eveneens speciaal ontworpen voor de grote trekkracht van beide motoren.

Nieuw van Skoda is Trailer Assist. Door middel van het pookje voor de spiegelverstelling stuur je bij het achteruitrijden als het ware de aanhanger. Dus geen beschamende rituelen meer als de caravan weer eens ingeparkeerd moet worden. De Kodiaq is rijk uitgerust met handige snufjes. Skoda noemt deze 'Simply Clever Features', waarvan er meer dan 30 zijn. Het rijden is comfortabel, alles zit goed in elkaar met kwalitatieve materialen. Omdat er bij de bediening van het infotainmentsysteem is gekozen voor een glazen touchscreen, krijgt het een tablet ervaring.

Wil je op hoogte gehouden worden, kom dan langs in de showroom van Skoda-dealer Göritzlehner aan de Diamantstraat in Hengelo.