Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Schoon op weg
naar 2017

Het winterweer komt er aan, de temperatuur gaat dalen. De feestdagen staan voor de deur. Tijd om uw auto extra goed te beschermen tegen de invloeden van het winterweer.

Zout en pekel op uw auto kunnen de lak en onderzijde van uw auto aantasten. Wij adviseren bij deze weersomstandigheden te kiezen voor een wasprogramma met minimaal wax voor extra bescherming van de lak. Gebruik ook in de winterperiode met regelmaat een wasprogramma met bodemreiniging. Op deze wijze blijft de autolak beter beschermd en de onderkant van de auto pekel- en vuilvrij.

Wintertip

Controleer regelmatig je tank met ruitenwisservloeistof. Let bij de aankoop van ruitenwisservloeistof goed op de temperatuuraanduiding. Rijden bij een buitentemperatuur van -5 voelt al snel als -10 of kouder door de rijwind. En dan bevriest uw ruitensproeiervloeistof alsnog. Kijk in onze shop voor de juiste producten. Winterwekenaanbieding in onze shop: 5 liter ruitenwisservloeistof tot -20 voor maar € 4,95!

Volg ons op Facebook (facebook.com/Autowas-Twente) en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Wilt u meer informatie over onze acties? Bekijk dan onze website www.autowastwente.nl.

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en schoon 2017!

Medewerkers Autowas Twente Hengelo