Ron Molendijk
Ron Molendijk Foto: Steef Alblas

AutoLeaseCenter door LeasePlan
uitgeroepen tot Partner of the Year

AutoLeaseCenter uit Enschede is sinds maart 2014 LeasePlan Direct Partner, het netwerk van regionale tussenpersonen van LeasePlan. AutoLeaseCenter is intermediair voor deze leasemaatschappij in de regio Twente.

LeasePlan Partners bieden de beste autolease-oplossingen tegen de beste prijs. Zij profiteren daarbij van de ervaring en schaalvoordelen van wereldmarktleider LeasePlan op het gebied van autoleasing, gecombineerd met hun eigen brede regionale klantencontact. De 'Partner of The Year 2016' Award is uitgereikt aan Ron Molendijk van AutoLeaseCenter tijdens het jaarlijkse exclusieve partner evenement. 'Professionaliteit, kwaliteit, productkennis en het enthousiasme voor het leaseproduct hebben ertoe geleid dat AutoLeaseCenter zich heeft onderscheiden in de markt', vertelt Ron Molendijk met trots.

AutoLeaseCenter is sinds begin 2014 actief in de regio als lease-intermediair op het gebied van zakelijke lease en privélease. Hierbij werkt AutoLeaseCenter samen met gerenommeerde landelijk opererende leasemaatschappijen, waaronder LeasePlan. Door participatie in het partnernetwerk van LeasePlan biedt de organisatie, met aan het roer Ron Molendijk uit Enschede, actief de mogelijkheid aan tot het afsluiten van leasecontracten bij LeasePlan. Hierbij onderscheidt AutoLeaseCenter zich door de flexibiliteit en persoonlijke aandacht in de regio die een landelijk opererende leasemaatschappij niet kan bieden.

Molendijk: 'Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers bij voorkeur zaken doen met hun adviseur uit de regio. Dat is vertrouwd en voelt persoonlijk aan. Als lease-intermediair kan ik voorzien in alle behoeftes van mijn zakelijke klanten: te beginnen met het aanbieden van autolease-oplossingen tegen condities die veel scherper zijn dan normaal gesproken mogelijk is voor het lokale midden- en kleinbedrijf. Maar dan wel gegarandeerd inclusief de service en kwaliteit waar de landelijk opererende leasemaatschappijen zoals LeasePlan voor staan én aangevuld met de kennis en ervaring van een vertrouwd tussenpersoon.'

Ondernemers uit de regio kunnen voor diverse leasepaketten terecht bij hun vaste adviseur van AutoLeaseCenter voor onder andere operational lease, privélease, financial lease en shortlease. Laatstgenoemden zijn vooral geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar meer flexibiliteit. Kijk voor meer informatie op www.autoleasecenter.nl.