Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Eindejaarsshow Autobedrijf
Zuithof viert 25-jarig jubileum

Traditioneel houdt Autobedrijf Zuithof elk jaar in december zijn eindejaarsshow. De editie van 2016 is de 25ste in het bestaan van de Subaru-dealer en dus wordt er extra getrakteerd aan het Tusveld 15 in Bornerbroek.

De eindejaarsshow van Autobedrijf Zuithof mag zich elk jaar verheugen in een grote publieke belangstelling. Dit jaar vindt de eindejaarsshow plaats van 26 tot en met 31 december 2016. Tweede Kerstdag belooft een extra feestelijke dag te worden. Op deze dag is Autobedrijf Zuithof geopend van 10:00 tot 17:00 uur en wordt er, naast een hapje en een drankje, gezorgd voor een heuse stroopwafelkraam.

Autobedrijf Zuithof steekt elk jaar veel tijd en energie in zijn eindejaarsshow. De showroom wordt in een sfeervol jasje gestoken en er worden veel auto's getoond. Alle types nieuwe Subaru's zijn te bekijken en verder is er een groot aantal gebruikte auto's in alle prijsklassen te vinden. Daarnaast pakt de Subaru-dealer uit met spectaculaire acties.

Vanwege het 25-jarig jubileum van de eindejaarsshow heeft Autobedrijf Zuithof dit jaar een extra speciale actie voor zijn klanten in petto. Iedereen die tijdens de eindejaarsshow een auto aanschaft bij het autobedrijf uit Bornerbroek, ontvangt een seizoenskaart voor twee personen van Heracles Almelo cadeau. Een andere extra service die Autobedrijf Zuithof heeft te bieden, is dat er geen rijklaarmaakkosten worden berekend tijdens de eindejaarsshow.