Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Prijzen van nieuwe BMW
5 Serie Sedan bekend

BMW heeft de prijzen bekendgemaakt van de nieuwe BMW 5 Serie, die vanaf 11 februari 2017 in de showroom staat van BMW-dealer Broekhuis Oost aan het Spaansland 10 in Enschede.

De consumentenadviesprijzen verschillen met die van de voorgaande generatie vanwege een standaarduitrusting die nu aanzienlijk ruimer is, met onder meer LED koplampen, BMW Display Key en ConnectedDrive Services. Voor alle motorvarianten (met uitzondering van de BMW 520d Sedan) is bovendien de Steptronic transmissie standaard geworden. Daardoor start het leveringsprogramma vanaf de Executive uitvoering, waarin bovendien navigatiesysteem Business, 2-zone airconditioning en het alarmsysteem zijn opgenomen. De keuze hiervoor komt voort uit de ervaringen met de huidige generatie. Uit analyse bleek dat honderd procent van de 5 Serie rijders een pakket kiest, Executive of High Executive, vaak nog verder aangevuld met een Line (Sport, Luxury, M Sport) en vele andere losse opties en pakketten (bijvoorbeeld Innovation Pack met Head-up Display).

De BMW 5 Serie Sedan wordt leverbaar vanaf € 55.299,- (inclusief kosten rijklaar maken) voor de BMW 520iA. De BMW 520d start bij € 57.299,-. Medio juli 2017 volgen de BMW 520iA en BMW 520dA EfficientDynamics Edition, die de laagste Cw-waarde in zijn klasse (0,22) heeft en een zeer geringe CO2-uitstoot van 102 g/km. Voor meer informatie over alle modellen van BMW en MINI bent u welkom in de showroom van BMW-dealer Broekhuis Oost in Enschede.