De Renault Twingo GT staat nu in de showroom!
De Renault Twingo GT staat nu in de showroom! Foto: Steef Alblas

Salon de Promotion
bij Munsterhuis

Traditioneel sluit Renault-dealer Munsterhuis het jaar af met de Salon de Promotion. Tot en met 31 december kunt u bij aankoop van een nieuwe Renault profiteren van een extra inruil- of orderpremie, die afhankelijk van het model kan oplopen tot wel € 3.000,-

Afgelopen jaar heeft Renault veel nieuwe modellen geïntroduceerd. Begin dit jaar mocht Munsterhuis de Talisman (Estate) verwelkomen in de showrooms. Deze ruime en comfortabele middenklasser is als Hatchback en Estate leverbaar. Naast de Talisman is ook de nieuwe Mégane Estate geïntroduceerd. De opvolger van de meest succesvolle leaseauto in zijn segment van de voorgaande jaren is geheel opnieuw ontwikkeld en is voorzien van de modernste technieken en motorisaties. In 2017 kan de Mégane ook worden geleverd met de nieuwste motor, namelijk een diesel met 'Hybrid-assist'.

In september is er een facelift doorgevoerd op de Renault Clio en de Clio Estate. Tijdens de Salon de Promotion kunt u extra aantrekkelijk kennis maken met de Renault Clio. Voor de prijs van een Clio Hatchback kunt u nu een Clio Estate aanschaffen. Door deze gratis update en de eerder genoemde extra inruilpremie wordt het rijden in een nieuwe Clio wel heel aantrekkelijk. November was de maand van de nieuwe Scénic, de nieuwste generatie familieauto. Begin 2017 is ook de Grand Scénic leverbaar, waardoor Munsterhuis ook een 7-zitter kan leveren. Munsterhuis heeft verschillende uitvoeringen en motorisaties van de nieuwe Scénic beschikbaar voor een proefrit.

U bent van harte welkom in Rijssen, Enschede en Hengelo om de nieuwkomers van Munsterhuis te komen bekijken. Naast de extra inruil- / orderpremies en de gratis upgrade van de Clio Hatchback naar de Clio Estate kunt u ook gebruik maken van extra scherpe financieringsacties. Ook private lease is mogelijk. Kortom, veel acties tijdens de eindejaarsshow van Munsterhuis.