Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Succesvolle lancering van
app Autobedrijf Lesscher

Afgelopen zomer introduceerde Autobedrijf Lesscher zijn eigen Lesscher-app. Het bleek een succesvol initiatief, aangezien inmiddels honderden klanten naar volle tevredenheid gebruik maken van de app van de Hengelose Nissan-dealer.

De app is voorzien van allerlei nuttige tools voor klanten van Autobedrijf Lesscher. Zo kan er onder andere een werkplaatsafspraak worden gemaakt, waarbij de klant zelf een voorkeurstijdstip kan aangeven. Ook is het mogelijk om live te chatten met medewerkers van de Nissan-dealer. Tevens kunnen klanten pech en storingen aan hun auto via de app doorgeven aan Autobedrijf Lesscher. Wanneer het tijd is voor de APK of onderhoudbeurt van hun auto, dan ontvangen klanten een pushmelding via de app.

Autobedrijf Lesscher is van mening dat een eigen app in het huidige digitale tijdperk onderdeel hoort te zijn van een hedendaags autobedrijf. De Nissan-dealer beschouwt het als een goede manier om extra service te verlenen richting zijn klanten. Bovendien merkt het Hengelose autobedrijf dat ook veel oudere mensen gebruik maken van de app. Om alle functies van de app optimaal te kunnen benutten, is het wel van belang dat klanten het kenteken van hun auto eerst laten registreren.