Afbeelding
Foto: Steef Alblas

De stilte zingt...

Op vrijdag 23 december organiseert Jorien Schepers weer een avond wereldmuziek en mantra's zingen van 19.30 tot 21.30 uur in de Remonstrantse Kerk, Woltersweg 11 in Hengelo. Er worden liederen gezongen rond midwinter en kerst. Kosten zijn €10,-.

In deze tijd leeft bij veel mensen het verlangen naar meer rust en stilte en het verlangen naar verbinding. Naar een moment van bezinning samen met anderen. Het is dan heerlijk om samen te zingen. We zingen eenvoudige mantra's en liederen rond midwinter en kerst uit alle windstreken en tussen de liederen zijn we stil. We zingen a capella of met pianobegeleiding. Meestal eenstemmig, vaak spontaan meerstemmig. In het zingen en in de stilte verbinden we ons met onszelf, elkaar en de wereld om ons heen. Zangervaring is niet nodig is. Iedereen is welkom.
Jorien Schepers is als stembevrijder afgestudeerd bij Jan Kortie in Amsterdam. Ze geeft workshops en cursussen stembevrijding en mantra's zingen op diverse locaties in Twente. Daarnaast begeleid ze het koor Zingen voor je Leven Hengelo, voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker.

Informatie en aanmelden

Aanmelden voor de avond kan via zingenmetjorien@gmail.com of tel. 053-4765838.