Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Bruidsinspiratie beurs op zondag 22 januari bij de Weijenborg te Delden.

Op zondag 22 januari zijn alle aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden vanaf 12.00 uur welkom tijdens de bruidsinspiratie beurs bij de Weijenborg te Delden.
Na het succes van de vorige edities met meer dan 500 tevreden bezoekers kunt je na de vakantie je hart weer ophalen bij de vele lokale standhouders.

Je hebt lang nagedacht over een romantisch en origineel aanzoek en ze zei JA. Dan begint de spannende aanloop naar jullie huwelijksdag. Maar hoe organiseer je dit op een perfecte wijze. Je wilt tevreden gasten, zelf kunnen genieten van deze bijzondere dag en alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Er komt veel op je af. Wat doen we aan, waar houden wij het, waar kun je trouwen, wat kosten ringen, welk diner serveren wij de gasten. Op al deze vragen vind je een antwoord tijdens de inspirerende bruidsbeurs georganiseer door de Weijenborg. Hier zie je alle nieuwe trends in de trouwwereld en krijg je tips en adviezen van experts.

Neem je ceremoniemeester, zus, ouders, enz. mee want de entree is voor iedereen gratis.
Je wordt ontvangen met een bruisend welkomstdrankje en daarna ga je lekker snuffelen bij de stands die worden bemand door specialisten op bruiloft gebied. Je kunt genieten van lekkere hapjes en allerlei leuke ideeën opdoen voor je huwelijksfeest. Je kunt ruiken, proeven, passen en genieten van al het leuks dat erbij komt kijken rondom je huwelijk. Bekijk de prachtige huwelijkslocatie van De Weijenborg en geniet van de bruisende modeshows.

Het unieke van deze bruidsinspiratie beurs is dat alle standhouders regionale ondernemers zijn die zelf de stand bemannen. Voor het historische pand van de Weijenborg s kun je een proefrit maken met een trouwkoets. De ballonnenboog, de witte loper omzoomd door zuilen met draperieën en verse bloemen verzorgd door een bloemist geven de Weijenborg een feestelijk karakter. Er worden modeshows gegeven van prachtige bruidskleding en trouwkostuums. Ook de moeder van de bruid en de bruidsmeisjes krijgen volop aandacht tijdens deze shows. Alles wat je wilt weten over je huwelijksreportage hoor je van de videograaf en fotograaf. Wil je tijdens je bruiloft het hippe en interactieve Snappshot op een levensgroot scherm, dan mag je de demonstratie hiervan niet missen. Bruidsmake-up, bruidskapsel, gelnagels, alles kun je deze dag zien en ervaren bij de visagistes en kapsters. En de mannen? Die gaan los bij de mooie auto's, maatkostuums, huwelijksreizen, DJ en de notaris. Van bruidstaart tot trouwkaart, ringen en lingerie, de bruidsinspiratie beurs zal je inspireren. Uniek is de bruidslingerie die je helmaal op maat laat maken door het atelier en waar je zelfs een workshop kunt volgen hoe je zelf je bruidslingerie maakt. Tijdens de beurs worden er vele items verloot. Wil jij als standhouder bij de 4e editie van deze bruidsinspiratiebeurs aanwezig zijn? Je kunt je nog aanmelden via het email adres info@partycentrumtwente.nl.
Kortom, kom naar de Weijenborg om gezellig te oriënteren en ervoor te zorgen dat jouw huwelijksdag een onvergetelijke dag wordt.

Zondag 22 januari 2017
12.00 – 17.00 uur
Weijenborg
Spoorstraat 16 te Delden
Gratis entree.