Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Kleur Twente Rood in aanloop
naar wedstrijd FC Twente - Ajax

Afgelopen vrijdag startte FC Twente, in samenwerking met Sondico, tijdens de gezellige Winteroamd met de actie 'Kleur Twente Rood'. Alle supporters kregen de kans om rode Sondico kleding te kopen met 50% korting. De actie loopt nog tot en met de wedstrijd FC Twente - Ajax, aanstaande zondag om 16.45 uur.

FC Twente en Sondico hebben de handen ineen geslagen om de supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun in 2016. Alle rode kleding van de kledingsponsor is tot en met zondag verkrijgbaar met 50% korting. Zo krijgt iedereen de kans om een wedstrijdshirt aan te schaffen voor maar € 29,95. Met de actie hopen FC Twente en Sondico de regio rood te kleuren. 'In het stadion, op straat en op de velden in Twente (en daarbuiten) moet rood weer de boventoon voeren', valt er te lezen op de website van FC Twente. Meer informatie over de actie 'Kleur Twente Rood' vind je op www.fctwente.nl/rood.

Ajax op bezoek
in Grolsch Veste
Aanstaande zondag, 11 december, staat om 16.45 uur de topper tegen Ajax op het programma. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het duel tussen de huidige nummers 2 en 6 van de Eredivisie. Kijk voor kaarten op kaartverkoop.fctwente.nl; een Clubcard is niet nodig.