Foto: Michel Porro
Foto: Michel Porro Foto: Steef Alblas

Venice komt in het voorjaar naar Hengelo

Venice komt naar Nederland. De populaire band doet ons land aan met de 'Spring Tour 2017'. Op donderdag 11 mei 2017 staat Venice in Rabotheater Hengelo. De kaartverkoop voor dit concert is inmiddels van start gegaan.

Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De broers Lennon en hun twee gelijknamige neven brengen prachtige songs ten gehore die in de lijn liggen van The Eagles, The Beach Boys en Crosby, Stills, Nash & Young. Nederland is voor de Lennons hun 'home away from home'.

De band verwierf in Nederland door de jaren heen een grote schare trouwe fans en gaf vorig jaar een zeer succesvol optreden in het Rabotheater. Klassieke Venice hits als 'Think Again' en 'The Family Tree' zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van Radio 2 Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

De afgelopen jaren heeft de band bijna non-stop getoerd (onder meer een stadiontour met Pink Floyd-frontman Roger Waters). In februari van dit jaar speelde de band tijdens een eerbetoon aan Eagles-zanger Glenn Frey samen met Bonnie Riatt en Lee Ann Womack. Tijdens de aankomende tournee zal de band, naast de bekende publieksfavorieten, nieuw materiaal en een aantal klassiekers ten gehore brengen.

Kaarten voor het concert van Venice kosten € 29,- en zijn te reserveren via de website www.rabotheater.nl en verkrijgbaar via de kassa van het Rabotheater of telefonisch (074-2556789) van maandag tot en met zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur.

Foto: Michel Porro