Afbeelding
Foto: Steef Alblas

'Probeer je Instrument' bij de muziekschool

Wil je een muziekinstrument leren bespelen? Dan kun je bij de Muziekschool Hengelo altijd een gratis proefles krijgen om te kijken of het instrument dat jou interesseert echt leuk is en bij je past. Of om kennis te maken met de docent. Maar wat nou als je je niet na één proefles al meteen wilt vastleggen voor de rest van het cursusjaar en meer tijd wilt om goed te kunnen beslissen? Dan kun je je nu opgeven voor de nieuwe korte oriëntatiecursus 'Probeer je Instrument'.

Als na vier lessen blijkt dat jij en je instrument de perfecte match zijn, schrijf je je in voor de rest van het cursusjaar. Ben je geïnteresseerd in meerdere instrumenten en wil je een goede keuze kunnen maken? Je mag in een seizoen drie keer een oriëntatiecursus 'Probeer je Instrument' volgen, iedere keer op een ander instrument. Je kunt voor deze cursus gratis een leeninstrument meekrijgen als dit beschikbaar is. Ga voor meer informatie en online inschrijven naar www.muziekschoolhengelo.nl.

Deze cursus is de eerste in een nieuwe reeks innovatieve cursussen waarbij Muziekschool Hengelo tegemoetkomt aan de behoefte aan meer flexibiliteit en maatwerk die leeft bij het publiek. Muziekschool Hengelo gaat samen met CREA en Techniekmuseum HEIM verder onder de naam Oyfo. In januari 2017 worden de nieuwe website en huisstijl gelanceerd. Meer info: www.oyfo.nl.