Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Het perfecte plaatje

Heb je een mooie camera aangeschaft, maar loop je een beetje vast in je eentje? Wil je graag beter leren fotograferen en je kennis vergroten? Écht leren hoe je nou dat ene perfecte plaatje kunt schieten en wat je allemaal nog kunt bereiken met een smaakvolle nabewerking? Dat kan bij HEIM & CREA tijdens de cursussen van de enthousiaste en ervaren docenten Julius Visser en Henk van der Stouw.

Zij leren je alles over goed fotograferen: algemene kennis en theorie, de werking van je camera, lenzen en andere apparatuur, belichting, compositie, beeldbewerking in Photoshop en Lightroom, et cetera. Onderwerpen als natuur- en landschapsfotografie, portret, urban, close-up en stilleven, architectuur, reisfotografie, sportfotografie en flitsen maken onderdeel uit van het programma. Er wordt binnen en buiten op locatie gefotografeerd.

Er zijn drie cursussen voor volwassenen vanaf 18 jaar: 'Fotografie voor beginners' op dinsdagavond, 'Fotografie voor gevorderden' op dinsdagavond en 'Fotografie voor gevorderden' (eens in de 14 dagen) op donderdagavond. Meer informatie en inschrijven via www.creahengelo.nl. Is je interesse gewekt, maar wil je eerst vrijblijvend nader kennismaken? Vraag dan een gratis proefles aan door een e-mail te sturen naar administratie@creahengelo.nl.