Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Soul en veel hits tijdens Hengelo in the 70's

Na de succesvolle en meer dan uitverkochte Hengelo Sixties Revival is het nu tijd voor Hengelo in the Seventies. In die jaren was Hengelo dè uitgaansstad van het oosten met bekende zaken als In de Herbergh, The White House, De Walvis, Dr. John en nog vele meer. Die tijden herleven op vrijdag 2 december in het VIOS in de Beekstraat in Hengelo.

Historische grond wat betreft het uitgaansleven. Hier waren achtereenvolgens Rootie Tootie, de Trio Club en de Walvis met z'n Jonasbar gevestigd. Het VIOS gaat op 2 december uit z'n dak. De DJ's van toen - Jaap Heerze, Jeroen (Ohio) Hilgenberg en Mans Prinsen - gaan terug naar de Seventies. De oude discotijden laten zij op deze avond herleven. Tevens zal de tienmans formatie Celebration een spetterend optreden verzorgen. Zij spelen onder meer de classics van Arthur Conley, Blues Brothers, Sam and Dave, Stevie Wonder, Aretha Franklin, Earth, Wind And Fire, KC and the Sunshine Band en vele anderen.

Een sfeervolle avond voor iedereen die goede herinneringen heeft aan die tijd en de muziek van toen. Gepresenteerd door de DJ's van toen met de klassieke hits ondersteund door de originele clips van die hits uit de seventies. De aanvang van Hengelo in the Seventies is om 21.00 uur. De entree bedraagt € 7,50 euro aan de deur. Om teleurstelling te voorkomen, is het ook mogelijk om je ticket online te kopen bij tibbaa.com of Bruna voor maar € 6,- (inclusief ticket fee). Voor meer informatie: www.vioshengelo.nl.