Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Auto Bleeker maakt
alle auto's winterklaar

Auto's hebben qua weers- en wegomstandigheden het nodige te verduren tijdens de herfst- en winterperiode. Een wintercheck door Auto Bleeker zorgt ervoor dat autobezitters tijdens de gure maanden goed voorbereid op pad kunnen gaan.

Auto Bleeker kijkt tijdens een wintercontrole naar een aantal vitale punten van de auto, zoals de accu, remvloeistof en koelvloeistof. Indien nodig vult Auto Bleeker de vloeistoffen gratis aan. Bovendien ontvangen klanten na afloop van de wintercheck een onderhoudswaardecheque van € 30,-. Vooraf een afspraak maken is niet nodig, klanten kunnen gewoon binnen komen lopen aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal. Voor een betere wegligging en een kortere remweg is het verstandig om al vanaf de herfst met winterbanden te rijden. Bij Auto Bleeker kunnen klanten profiteren van een winterbandenactie, waarbij de tweede band voor de halve prijs is.

Verder kunnen autobezitters altijd vertrouwen op vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service bij Auto Bleeker, dat aangesloten is bij het netwerk van Bosch Car Service. De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Auto Bleeker beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan auto's. En mocht er onderweg toch iets mis gaan, dan wordt met de Pechhulp van Bosch Car Service alles goed en snel geregeld. Klanten kunnen de Pechhulp bij Auto Bleeker afsluiten tijdens het periodieke onderhoud van hun auto of bij de aankoop van een occasion.