Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Autobedrijf Lesscher pakt
uit met veel megavoordeel

Tot medio december profiteren klanten bij Autobedrijf Lesscher van megavoordeel. Klanten kunnen bij de Hengelose Nissan-dealer rekenen op flinke kortingen bij de aanschaf van een Nissan Qashqai, Note of Micra.

Voor de Nissan Qashqai kan het voordeel oplopen tot liefst € 4.000,-. Bij de Nissan Note wordt door Autobedrijf Lesscher een korting berekend tot maximaal € 3.200,-. Een megavoordeel tot € 2.650,- ontvangen klanten die een Nissan Micra aanschaffen bij de Hengelose Nissan-dealer.

Er is nog een reden waarom een bezoek aan de Zilverstraat 5 in Hengelo een aanrader is. Tijdelijk wordt de Nissan NV200 door Autobedrijf Lesscher geleverd inclusief een visibility pack ter waarde van € 300,-. Dit visibility pack omvat een regensensor, achteruitrijdcamera en mistlampen. Voor een bedrag van € 12.370,- (exclusief btw) levert Autobedrijf Lesscher de NV200 rijklaar af. De Nissan NV200 is een minibus die wordt geleverd met 5 jaar garantie. Het is een betrouwbaar 'werkpaard', dat enerzijds vanwege het grote laadvermogen de zwaarste taken aankan, maar anderzijds wel klein genoeg is om door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren.