Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Wij belonen onze
vaste klanten!

De gemiddelde Nederlander wast zijn auto tien keer per jaar, waarvan dertig procent machinaal. De rest gebeurt dus nog met de hand. Sommige mensen denken nog steeds dat de auto schoner wordt als je hem met de hand wast. Dat is onzin, een paar minuten in de wasstraat resulteert in een blinkend schone auto.

Belangrijk is wel dat je voor de juiste wasstraat kiest. Er zijn namelijk twee soorten: de wasstraat en de roll-over zoals je die bij Autowas Twente vindt. Bij ons staat de auto stil en beweegt de machine over de auto heen. Bij Autowas Twente ondergaat de auto eerst een grondige voorwas behandeling en in totaal wordt zo'n honderd liter water per keer gebruikt, waarvan een grootdeel recycle water is. Bij de juiste wasstraat wordt de auto eerst handmatig voorgereinigd. Wij hebben hiervoor onze eigen wasstraat medewerkers, die dat zeer zorgvuldig doen.

Vervolgens rijdt de auto roll-over in, waarbij iedere borstel zijn werk doet, van wielborstel tot dakborstel. In de roll-over als de onze kan de auto door een werknemer van ons verplaatst worden, terwijl u een kopje koffie drink en een krant leest! Wij wassen u auto net even anders!

Bovendien maken wij tevens gebruik van een osmose installatie. Deze zorgt er voor dat het water is ontdaan van zout, kalk en ijzer. Die zijn namelijk niet goed voor de lak van de auto. Bovendien vlekt dit water niet. Kortom: het loont echt om de emmer te laten staan en je auto een goede reiniging te laten geven bij Autowas Twente.

Autowas Twente heeft momenteel een winterwasaanbieding: 10 wasbeurten halen en maar 7 wasbeurten betalen! De aanbieding is niet te combineren met andere spaaracties, kortingen of aanbiedingen en is geldig tot 1 februari 2017.