Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Recordopbrengst Slingerbeurs Borne

Bornse bedrijven en verenigingen hebben vorige week voor een recordopbrengst gezorgd op de derde Slingerbeurs Borne. In totaal zijn er maar liefst 184 matches gemaakt met een totale waarde van € 66.554. Het enthousiasme van de deelnemers was groot en naast de vooraf geformuleerde vragen en aanbiedingen werden er ook veel spontane matches gemaakt.

Wat de één over heeft of graag wil aanbieden, is voor de ander zeer waardevol. De Slingerbeurs brengt aanbod en vraag bij elkaar. De aanbieders zijn betrokken bedrijven die hun kennis, expertise of menskracht beschikbaar stellen. De vragers zijn stichtingen, verenigingen en clubs die zorgen dat er in Borne voor iedereen iets leuks te doen is.

Nadat presentator Dennis Wilt iedereen welkom had geheten en nog even kort de regels had toegelicht, opende burgemeester Rob Welten de Slingerbeurs. Hij noemde de Slingerbeurs leuk, nuttig en aangenaam: 'De beurs bewijst maar weer dat Bornenaren veel aandacht hebben voor maatschappelijke en menselijke relaties.' Direct nadat hij met een ferme gongslag de beurs opende, werd er al flink gehandeld. De vragers hadden zich goed voorbereid op de beurs en wisten uitstekend aan de aanbieders over te brengen wat ze wilden. De hoekmannen Wim Geul en Wim Hesselink hielpen daarbij door vragers en aanbieders bij elkaar te brengen. Mede daardoor zijn er dit jaar veel spontane matches ter plekke ontstaan. Tot de laatste minuut werd er druk onderhandeld over het gratis beschikbaar stellen van producten, diensten en menskracht.

De Slingerbeurs Borne is elk jaar op de eerste vrijdag van november. De volgende Slingerbeurs vindt plaats op vrijdag 3 november 2017. Meer info op www.slingerbeursborne.nl.

Afbeelding