Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Ondernemers Drienerstraat
komen met Hippe Happening

Een groep ondernemers uit de Drienerstraat in Hengelo komen met een gezamenlijk evenement: Hippe Happening. Dit zal plaatsvinden in het theater van Chez Ratatouille Hengelo (Drienerstraat 26-28) en wordt gehouden op zondag 13 november vanaf 14:00 uur. De toegang is gratis.

'Het zal een zintuigen-prikkelende zondagmiddag worden waar proeven, voelen en beleven centraal staan', laat de organisatie weten. 'Het is voor ons de eerste keer dat wij dit evenement houden. Spannend. Maar we hebben er enorm veel zin in.' Het evenement is op initiatief van een groep enthousiaste Hengelose ondernemers uit de steeds populairdere Drienerstraat. De ondernemers van Cadré, Ehair, Lab26, Meesterlijke Koffie & Thee, Salon Skin Glow en Vandaag concept store willen hiermee in een ongedwongen sfeer Hengelo laten beleven wat zij met hun onderneming te bieden hebben. 'Bezoekers kunnen meedoen aan verschillende proeverijen en er worden gratis beautybehandelingen aangeboden', voegt de organisatie toe. 'Dit alles wordt aangevuld met live kunstschilderen door Ursula Aubri van Cadré. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is er een schminker ingehuurd en wordt er een kleurplatenwedstrijd gehouden.'

Het theater van Chez Ratatouille is zondag 13 november te bereiken via Vandaag concept store (Drienerstraat 26). Voor sommige belevingen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Toegang tot het evenement is gratis (inclusief welkomstdrankje), maar een vrije gift na afloop wordt gewaardeerd. Het totale programma is te vinden op de Facebookpagina van Chez Ratatouille.

Afbeelding