Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Outlet4Home: alles voor
in de keuken en de tuin

Zes jaar geleden is Outlet4home begonnen als internetwinkel met de verkoop van keukenapparatuur. Sinds 2012 heeft het bedrijf een mooie showroom in Albergen.

Het assortiment is de afgelopen jaren verruimd met tuinmeubelen en aanverwante artikelen zoals parasols, BBQ's, partytenten, tuinkussens en heaters. Outlet4home koopt grote partijen in bij leveranciers in Nederland en in het buitenland. Hierdoor heeft Outlet4home bijna altijd alle producten op voorraad en deze worden aangeboden tegen tegen de scherpste prijzen.
Outlet4home levert vrijwel alle bekende en minder bekende merken in alle prijsklassen. Op de website www.outlet4home.nl worden dagelijks de prijzen vergeleken en aangepast, waar nodig. Bestellingen via de website worden door heel Nederland bezorgd
Wanneer klanten via de website willen bestellen, kan het product van hun keuze eerst in de winkel worden bekeken. Vanwege de jarenlange ervaring in de detailhandel heeft Outlet4home veel productinformatie en kan de juiste service worden geboden.
Of u nu zoekt naar een afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser een tuinset of BBQ u bent bij Outlet4home altijd aan het juiste adres.
Outlet4home is gevestigd aan de Zandhuisweg 38 in Albergen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 Buiten openingstijden is een bezoek op afspraak ook mogelijk.
Neem eens een kijkje op de website www.outlet4home.nl!