Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Aanbod van Braziliaans restaurant
Cariocas uitgebreid na verbouwing

Sinds april 2015 is Hengelo een uniek restaurant rijker. Cariocas aan de Marskant 34 serveert namelijk typisch Braziliaanse gerechten. Het vlees wordt door de koks aan tafel gesneden vanaf grillspiezen. Maar er is nog veel meer mogelijk binnen het concept, aldus eigenaar Albert Wassink.

Daarom werd het restaurant tussen 31 oktober en 2 november verbouwd. Er is een open keuken ingekomen, zodat gasten zelf kunnen zien hoe hun eten bereid wordt. Bovendien is het sinds 3 november ook mogelijk om à la carte te bestellen, naast het onbeperkt eten en drinken voor groepen tijdens de rodízio. Albert Wassink geeft aan dat het een veelgestelde vraag was van gasten om à la carte te kunnen eten bij Cariocas: 'Speciaal voor hen hebben we nu een kaart samengesteld met heerlijke voorgerechten, rijk gevulde soepen en de lekkerste steaks van Hengelo bereid op de houtskoolgrill. De rodízio blijft gewoon bestaan, want dit soort 'eatertainment' is enorm populair bij restaurantgasten. Dat is ook de reden dat we nu naar een open keuken zijn gegaan. Uit eten gaan draait allemaal om beleving en met die beleving zit het bij Cariocas wel goed.'

Tijdens de actiemaand november eet de tweede persoon gratis bij Cariocas. Kijk voor de voorwaarden op www.restaurantcariocas.nl. Verder doet het restaurant ook dit jaar weer mee aan de AH restaurantactie en biedt het voor grote groepen een all-inclusive ervaring.