Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Uw Bleeker Testdag op 5 november

Is uw auto al klaar voor de winter? Zo niet, dan is het raadzaam om op zaterdag 5 november Auto Bleeker in Oldenzaal te bezoeken. Zoals klanten al jaren van Auto Bleeker gewend zijn, worden hun auto's tijdens de Bleeker Testdag grondig gecontroleerd op achttien vitale delen.

Autobezitters zijn op 5 november van 09:00 tot 16:00 uur van harte welkom bij Auto Bleeker aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal. Door de uitgebreide check van de auto op achttien vitale delen biedt het Oldenzaalse autobedrijf klanten de zekerheid van een zorgeloze winter met hun voertuig. De Bleeker Testdag zal verder door Auto Bleeker op een leuke manier worden aangekleed. Zo worden de auto's van klanten met de hand gewassen voor € 10,- (normaal € 12,50). Verder zijn er een demonstratie poetser en ASN spotrepair. Voor de kinderen staat er een springkussen en wordt er gezorgd voor animatie.

Door de jaren heen heeft Auto Bleeker een specialisme opgebouwd in de merken Opel, Volkswagen, Audi en Mercedes. De deur van het Oldenzaalse autobedrijf staat echter ook wagenwijd open voor klanten die in een ander automerk rijden. Auto Bleeker is namelijk aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Auto Bleeker kan daardoor ook voor alle andere automerken service, reparatie en onderhoud van hoge kwaliteit garanderen. Als onderdeel van Bosch Car Service repareert het Oldenzaalse autobedrijf auto's met behoud van fabrieksgarantie. Ook kunnen klanten rekenen op 24-uurs pechhulp in heel Europa. Het netwerk van Auto Bleeker Oldenzaal en Bosch Car Service staat elke dag voor klanten klaar om hen letterlijk op weg te helpen.

Auto Bleeker is er in Oldenzaal voor iedereen. Naast personenauto's heeft het autobedrijf een ruim aanbod in bedrijfswagens. Verder kunnen klanten bij Bleeker Lease terecht voor diverse leasevormen. Daarnaast heeft Auto Bleeker in Oldenzaal een eigen schadeherstelbedrijf, autowas- en poetsbedrijf én autoverhuurbedrijf. Aan de Hamburgstraat 28 beschikt Auto Bleeker over een autoverhuurloket van INQAR Twente, dé autoverhuurder in Oost-Nederland voor het huren van personenauto's, MPV's en bedrijfsauto's van een halve dag tot meer dan een jaar.

Auto Bleeker nodigt iedereen uit om op zaterdag 5 november naar de Bleeker Testdag te komen en heet bezoekers van harte welkom met een kop koffie en een stuk krentenwegge.