Bersant Celina (10) scoort voor FC Twente de 0-2 tegen Go Ahead Eagles (foto: Erik Pasman). Foto: Steef Alblas

'We zijn een team en speelden
in de eerste helft fantastisch'

Bersant Celina en Yaw Yeboah waren zaterdagavond tevreden over het spel tegen Go Ahead Eagles. De twee aanvallers zorgden met hun doelpunten voor een 0-2 overwinning in Deventer. Celina schoot tweemaal op de paal alvorens hij tot scoren kwam.

'Ik had wat kansen en verwacht van mezelf vaker te scoren. Ik schoot tweemaal op de paal en had dus een hattrick kunnen maken', reageerde Celina na afloop. 'Maar we zijn een team en we speelden in de eerste helft fantastisch. Tegen een team als Go Ahead en in dit stadion, dan verdienen we de credits voor dit resultaat. Ik houd van de sfeer hier, zo hoort het te zijn. We hadden in balbezit beter moeten zijn in de tweede helft, want nu konden zij blijven aanvallen. Maar we zijn blij met de zege.'

Yeboah sloot zich aan bij zijn teamgenoot. 'Het was geen makkelijke wedstrijd. Zij vochten voor een resultaat en wij kwamen voor de drie punten. We hebben als team hard gewerkt. In balbezit waren we in de eerste helft goed en we konden de openingen vinden.' Yeboah kwam vlak voor rust tot scoren. 'Het was ook nog eens met mijn rechtervoet. In de tweede helft wisten we dat het lastig zou worden. We bleven knokken en hebben als team gewonnen. Dit is niet een ploeg dat om individuen draait.'

Vrijdag 28 oktober wacht het eerstvolgende thuisduel in De Grolsch Veste. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt tegen Roda JC. Kaarten zijn, zonder Clubcard, verkrijgbaar vanaf € 12,50 via kaartverkoop.fctwente.nl.